Kuntokortti

Maanpuolustuskiltojen liitto on Reserviläisurheiluliiton jäsen. Näin ollen kiltalaisilla on oikeus käyttää RESUL:n sähköistä kuntokorttia netissä. Kiltalaisen on helppo merkitä sinne ylös kuntoilunsa ja seurata sieltä omia kuntopisteitään.

Halutessaan kilta voi tämän lisäksi edelleen toimittaa jäsentensä kuntopisteet myös MPKL:n toimistolle, jolloin kilta voi tilata ansioituneille kiltaliikkujilleen liiton kuntomerkkejä.

Tämän tekstin lopussa on linkki sähköiseen kuntokorttiin. Käy tutustumassa ja ala kirjata korttiin omat liikuntasuorituksesi. Ja muistathan, että kiltalaiset voivat myös ilmoittaa joukkueitaan RESUL:n kilpailutapahtumiin.

Sähköinen kuntokortti

 

Cooperin testi

Sisäänkirjautuminen ja tunnukset

Sähköiseen kuntokorttiin pääset kirjautumaan alla olevasta linkistä. Ensimmäisellä kerralla kirjaudut sisään antamalla tunnukseksi oman kiltajäsennumerosi, jonka saat killastasi tai liiton toimistolta sähköpostitse
mpkltoimisto( ät )mpkl.fi. Salasana on oma sukunimesi kirjoitettuna isolla alkukirjaimella ja muut pienellä. Jos ei onnistu, kokeile kaikki isolla, näitä tapauksia on muutamia. Ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä jäsentä pyydetään muuttamaan kuntokortille omavalintainen salasana.

Miten kuntokortti toimii?

Täydelliset käyttöohjeet löydät kirjautumisen jälkeen kohdasta Kuntokortti => Käyttöohjeet.

Mistä jäsentiedot tulevat kuntokorttiin?

Järjestelmä on täysin jäsenrekisteripohjainen. Jäsentiedot päivittyvät liiton jäsenrekisteristä kuntokorttiin kerran viikossa maanantaisin.

Käyttäjäroolit

Jos olet kiltasi perusjäsen, voit kirjata kuntokorttiin omia kuntosuorituksiasi. Jos olet kiltasi vastuuhenkilö, voit kirjata oman kiltasi kuntoilijoiden pisteitä. Lisätietoja rooleista löydät käyttöohjeista.

Lisätietoa sähköisestä kuntokortista voit kysyä sähköpostitse risto.tarkiainen( ät )resul.fi