Vierailu Porin prikaatin ampumaharjoitukseen 30.5.2018

Satakunnan Pioneerikilta ry:n johtokunta on alustavasti sopinut Satakunnan pioneeri- ja viestipataljoonan johdon kanssa vierailusta seuraamaan kansainvälisen valmiusjoukon koulutusta. Päiväksi on valittu keskiviikko 30.5.2018, jolloin 1.Pioneerikomppanialla on käynnissä heidän ”loppusotansa”, joka on samalla arviointiharjoitus.

Johtokunta kutsuu jäseniään ja teidän kauttanne myös muita asiasta kiinnostuneita osallistumaan vierailuun. Tilaisuus aloitetaan 30.5. klo 14:00 Huovinrinteen harjoitusalueella Camp Maurissa, os. Taisteluampuma-alueentie 15. Pääsemme tutustumaan pioneereille annettavaa kansainvälisen jakson koulutusta noin kolmen tunnin ajan.

Ohjelmaan kuuluvat yleisesittely, harjoituksen eri aiheiden seuraamista sekä lopuksi käynti 1.Pioneerikomppanian peruskorjatuissa majoitustiloissa. Jossain vaiheessa nautitaan sotilaskodin kahvit. Pitkämatkalaiset voivat nauttia tarpeen mukaan sotilaskodin palveluista ennen maastoon lähtöäkin omakustanteisesti.

Vierailuun on syytä pukeutua maastoon ja sääolosuhteisiin soveltuviin varusteisiin.

Vierailuun osallistujia pyydetään ilmoittamaan nimensä sihteerille viimeistään ti 22.5. mennessä osoitteella matti.vihottula@gmail.com tai tekstiviestillä puhelinnumeroon 0400772693. Kiltaan kuulumattomien henkilöiden osalta on ilmoitettava nimen lisäksi myös syntymäaika.

Tervetuloa.