Maanpuolustuskiltojen liiton 43. turvallisuuspolitiikan seminaari järjestetään perinteisesti Santahaminassa Maanpuolustuskorkeakoulussa (MPKK) lauantaina 2.2.2019 klo 8.50-15.45 (kahvitarjoilu 8.15–8.50). Seminaarin aiheena on VAPAAEHTOISUUS – UHATTU VOIMAVARA. Seminaarin tarkemman ohjelman näet tästä.

Seminaari-ilmoittautuminen avataan torstaina 27.12.2018 ja se päättyy maanantaina 21.1.2019 klo 15.00. Seminaarin hinta on 25 euroa ja se sisältää kahvituksen, luennot ja ruokailun.

Liiton toimisto lähettää seminaarilaskun sähköpostitse (seminaaria ei voi maksaa käteisellä paikan päällä ja osallistumismaksun pitää olla maksettu ennen tapahtumaa). Osallistujan on oltava jäsen jossakin Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen jäsenjärjestössä (https://mpk.fi/mika-on-mpk/jasenjarjestot/). Huomioittehan, että toimisto ei vastaanota ilmoittautumisia, vaan kaikki ilmoittautumiset tapahtuvat alla olevan lomakkeen kautta.

Syntymäaikaa (/hetua) kysytään sotilasalueelle pääsyä (ja mahdollista kertausharjoituspäivää) varten. Jos olet tulossa paikalle omalla autolla, ilmoitathan myös auton rekisterinumeron sisäänpääsyn varmistamiseksi. Alueelle on tulossa siltaremontti, joten suosittelemme julkisilla kulkuneuvoilla saapumista. Paikalle pääsee bussilla numero 86, joka lähtee Herttoniemen metroasemalta; aikataulun näet tästä.
Kaikkien osallistujien henkilöllisyys tarkistetaan portilla, joten muistathan ottaa henkilöllisyystodistuksen mukaasi.

Seminaari-ilmoittautuminen