Toivotamme lämpimästi uuden jäsenkillan mukaan kiltajoukkoomme!
Esittelyssä maaliskuussa liittoon hyväksytty jäsenkilta BEAR-15 Tactical ry Kaakkois-Suomen alueelta.

Tässä puheenjohtajan Mika Färlinin tervehdys ja esittely killan toiminnasta

BEAR-15 Tactical ry:n synty lähti ajatuksesta koota saman katon alle aktiivisia ja puuhakkaita SRA- ja IDPA- ampujia Pohjois-Kymenlaakson seudulta ja lähialueilta. Aikaisemmin olimme hajaantuneet useisiin reserviläisyhdistyksiin, joko yksittäin tai muutaman aktiivisen porukoissa. Nyt yhtenä joukkona pystymme paremmin hankkimaan toiminnallisissa ampumalajeissa tarvittavia materiaaleja, sopimaan ratavarauksia sekä järjestämään harjoitus- ja kilpailutapahtumia.

Pääpaino killan toiminnalla on SRA- sekä IDPA- ammunta, niiden harjoittelu ja kilpailuiden järjestäminen. Pääasiallinen harjoittelupaikkamme on Utin Jääkärirykmentin hallinnoima Tyrrin ampumakeskus. Teemme yhteistyötä Kymenlaakson reserviläispiirin yhdistysten sekä Inkeroisten Ampujien IDPA- ampujien kanssa.
Tänä vuonna suunnitelmissa on kolme SRA- piirinmestaruus osakilpailua, pari pienempää kilpailua sekä IDPA- kilpailuiden järjestäminen.
Viime vuoden puolella järjestettiin jo Snow Bear I ja alku vuonna Snow Bear II- toiminnallista ammuntaa tapahtumat.
Myös vapaaehtoiseen maanpuolustukseen liittyvät tapahtumat ja koulutukset ovat mahdollisia.
Tulevaisuudessa toivomme pystyvämme tarjoamaan toiminnallisista ammuntalajeista kiinnostuneille mukavaa toimintaa ja harrastusmahdollisuuksia ympäri vuoden. Tätä varten olemme hankkimassa Tyrrin ampuma-alueelle varastokonttia jossa voimme säilyttää harjoitteluun ja kilpailuiden rakentamiseen tarvittavia oheismateriaaleja.

Jäseneksemme voi hakea ampumaurheilusta tai vapaaehtoisesta maanpuolustuksesta kiinnostunut varusmiespalveluksen suorittanut Suomen kansalainen. Mikäli ampumaurheilu tausta vaatii varmentamista tai on vähäinen, voidaan hyväksyä koejäseneksi. Hallitus käsittelee hakemukset tapauskohtaisesti.

Killan toimihenkilöt tavoittaa osoitteesta:
puheenjohtaja Mika Färlin :
sekä liiton toimistolta:

    Snow Bear II tapahtuma