Karjalan Prikaatin Kilta ry:n sääntömääräinen syyskokous pidettiin keskiviikkona, 25.11.2020 kello 18.00 Kouvolan Upseerikerholla. Paikalle oli saapunut 33 killan jäsentä päättämään mm. killan tulevan vuoden toiminnasta ja taloudesta sekä valitsemaan killalle hallituksen vuodelle 2020.

Kokouksen aluksi kiltaveli, varatuomari Eero Mattila valotti ansiokkaasti siirtymistä veteraaniajasta perinneaikaan. Osanottajat saivat kattavan selvityksen niin veteraaniemme menneistä vaiheista kuin nykyisestä siirtymästä veteraaniperinnön vaalimiseen veteraaniemme rivien harventuessa ja seuraavien sukupolvien astuessa ruoriin pitämään huolta siitä, ettei veteraaniemme muisto ja heidän antamansa uhraukset milloinkaan himmenisi mielistämme.


Killan puheenjohtaja Matti Mikkonen luovutti Eerolle killan hopeisen ansiolaatan hänen ansioistaan maanpuolustusaatteen vaalimiseksi myöskin killan piirissä. Alla kuva luovutetusta ansiolaatasta.

Eero Mattila

 

Kokousasiat käsiteltiin tavanomaisella ripeydellä ja ammattitaidolla killan puheenjohtajan Matti Mikkosen toimiessa kokouksen puheenjohtajana. Tulevan vuoden toimintasuunnitelma (liite 1) sekä talousarvioehdotus (liite 2) hyväksyttiin pienin viilauksin.
Sesijaan pieniäkään viilauksia ei tarvittu uuden johtokunnan koostamisessa. Sekä puheenjohtaja että kaikki erovuoroiset johtokunnan jäsenet valittiin yksimielisesti jatkamaan tehtävissään seuraavankin kauden. Liekö ollut kysymyksessä se, että osa tälle vuodelle suunnitelluista toiminnoista oli jouduttu siirtämään tulevaisuuteen ja hallitukselle annettiin mahdollisuus viedä hommat kunnialla maaliin. Toinen, hallitukselle mairittelevampi vaihtoehto tietysti olisi, että asiat oli hoidettu niin jäsenistöä tyydyttävästi, että haluttiin saman vireän vauhdin jatkuvan tulevanakin vuonna… Niin tai näin, mutta tulevan vuoden johtokunnan muodostavat seuraavat jäsenet:

Matti Mikkonen puheenjohtaja
Kari Soininen     varapuheenjohtaja
Satu Ahola
Harri Danska
Tuomo Jaanu
Kaarina Kellokoski
Riku Mikkonen
Jouko Mononen
Juha Mäntynen
Alpo Seppälä

Killan kunniajäseneksi kutsuttiin killan perustajajäsen, Päivö Itkonen.

TOSU 2021 KARPRKILTA KARPRKILTA TALOUSARVIO 2021 (2)
KARPRKILTA TALOUSARVIO 2021 (2)