Kuopion Asevarikon Kilta ry

Kilta on Itä-Suomen Huoltorykmentin Kuopion Varikon, Savo-Karjalan Varasto-osaston, Kuopion Asevarikon ja sen perinnejoukkojen kilta

Mistä on kyse

Eversti evp Pentti Väänänen totesi asevarikon 90-vuotisjuhlien juhlapuheessaan toivovansa, että Kuopion varikon upeat työntekijät, entiset ja nykyiset pitävät yhteyttä ja kokoontuvat Kuopiossa muistelemaan menneitä aikoja vaikkapa vuosittain elokuussa koulujen alettua. Tämän haasteen hän antoi jalostettavaksi varikon silloiselle päällikölle. Kuopion Varikon päällikkö totesi killan perustamisen olevan käyttökelpoisin ratkaisu haasteeseen.

Maanpuolustuskiltojen liitolta saatiin hyvä tietopaketti ja mallisäännöt edelleen jalostettavaksi paremmin olosuhteisiin sopiviksi. Killan perustamiskokous järjestettiin 26.11.2008 varikolla. Paikalla oli 9 senhetkistä ja entistä varikkolaista. Perustamiskokouksen puheenjohtajana toimi Osmo Huopainen ja sihteerinä Raimo Huikko.

Mitä sinä saat

Killan tarkoituksena on edistää jäsentensä maanpuolustustahtoa ja yhteenkuuluvaisuutta sekä järjestää heille tätä päämäärää palvelevia harrastus- ja koulutusmahdollisuuksia. Killan varsinaiseksi jäseneksi hallitus voi hyväksyä henkilön tai oikeuskelpoisen yhteisön, joka hyväksyy killan säännöt ja tarkoitusperät.

Mitä odotamme sinulta

Toimintamme

Toiminta

Sotilastaidot

Koulutus

Kehittyminen reservissä

Tukiprojektit

Yhteisö

Hallituskokoonpano

Puheenjohtaja
Huopainen Osmo
osmo.huopainen(at)gmail.com
p. 0405161047

Sihteeri
Happonen Olavi

Taloudenhoitaja
Härkönen Eeva

kuvia

Tule mukaan kiltatoimintaan!

Liity jäseneksi. Löydät meidät myös somesta.