BEAR-15 Tactical

SRA- sekä IDPA- ammunta, niiden harjoittelu ja kilpailuiden järjestäminen.

 Nyt yhtenä joukkona pystymme paremmin hankkimaan toiminnallisissa ampumalajeissa tarvittavia materiaaleja, sopimaan ratavarauksia sekä järjestämään harjoitus- ja kilpailutapahtumia.

Mistä on kyse

Pääpaino killan toiminnalla on SRA- sekä IDPA- ammunta, niiden harjoittelu ja kilpailuiden järjestäminen.Yhdistyksemme synty lähti ajatuksesta koota saman katon alle aktiivisia ja puuhakkaita SRA- ja IDPA- ampujia Pohjois-Kymenlaakson seudulta ja lähialueilta. Aikaisemmin olimme hajaantuneet useisiin reserviläisyhdistyksiin, joko yksittäin tai muutaman aktiivisen porukoissa. Nyt yhtenä joukkona pystymme paremmin hankkimaan toiminnallisissa ampumalajeissa tarvittavia materiaaleja, sopimaan ratavarauksia sekä järjestämään harjoitus- ja kilpailutapahtumia.

Mitä sinä saat

Vuonna 2023 suunnitelmissa on kolme SRA- piirinmestaruus osakilpailua, pari pienempää kilpailua sekä IDPA- kilpailuiden järjestäminen.
Vuoden 2022 puolella järjestettiin Snow Bear I ja alkuvuonna Snow Bear II- toiminnallista ammuntaa tapahtumat (kuvat ohessa).
Vapaaehtoiseen maanpuolustukseen liittyvät tapahtumat ja koulutukset ovat mahdollisia.

Mitä odotamme sinulta

Jäseneksemme voi hakea ampumaurheilusta tai vapaaehtoisesta maanpuolustuksesta kiinnostunut varusmiespalveluksen suorittanut Suomen kansalainen. Mikäli ampumaurheilu tausta vaatii varmentamista tai on vähäinen, voidaan hyväksyä koejäseneksi. Hallitus käsittelee hakemukset tapauskohtaisesti.

Toimintamme

Selviytymistaidot

Sotilastaidot

Ampumakoulutus

Kiltana pystymme paremmin hankkimaan toiminnallisissa ampumalajeissa tarvittavia materiaaleja, sopimaan ratavarauksia sekä järjestämään harjoitus- ja kilpailutapahtumia.

Kehittyminen reservissä

Vuonna 2023 suunnitelmissa on kolme SRA- piirinmestaruus osakilpailua, pari pienempää kilpailua sekä IDPA- kilpailuiden järjestäminen.

Tukiprojektit

Hallituskokoonpano 2023


Puheenjohtaja: Mika Färlin, Vihuritie 14-18 as 8 47400 Kausala, GSM: 0400 693975
mikafarlin@gmail.com

Varapuheenjohtaja / taloudenhoitaja: Matias Lehtinen, Niemeläntie 150 47610 Kymentaka, GSM: 050 9175526
 mlehtinen96@gmail.com

Sihteeri: Lauri Sironen, Rinnetie 24 A 5 45610 Koria, GSM: 040 7582439
sironenlate@gmail.com

Selviytymistaitojen koulutus

Tekstiä piisaa tässä kohtaa aika paljon. Selviytymistaitojen koulutusta on Osasto Ramsön tukeman järjestetty vuosittain jo 2015 lähtien. Koulutuksen ytimen ovat muodostaneet paljon pidetyt kesä- ja talvitaitojen koulutusviikonloput, joilla opittavat taidot on pantu testiin
erittäin vaativissa kesä- ja talviolojen selviytymisharjoituksissa. Useat kurssisarjan läpäisseet ovat edelleen
pätevöityneet kouluttajiksi ja saaneet jatkokoulutusta eri puolilla Suomea.

Tule mukaan kiltatoimintaan!

Liity jäseneksi. Löydät meidät myös somesta.