Ilmavoimien Viestikilta ry

Ilmavoimien Viestikilta on Ilmavoimien viesti-, tutka- ja johtamisjärjestelmistä kiinnostuneiden yhteisö. Järjestämme kaksi kokous-ja tutustumisviikonloppua vuodessa, teemme alan perinne- ja historiatyötä ja toimimme Ilmavoimien Kiltaliitossa.

Killan sääntöjen mukaan jäseneksi hakeutuvan tulee olla hyvämaineinen ja hyväksyä killan tarkoitus. Jäsenet hyväksyy killan hallitus. Killassa on 330 jäsentä.

Linkki killan kotisivuille löytyy tästä:
http://www.ilmavoimienviestikilta.fi

Mistä on kyse

Kilta on perustettu 5.12.1965 ilmavoimien viesti- ja tutka-alalla palvelleiden henkilöiden yhdistykseksi. Nykyisin kilta on ilmavoimien ja siviili-ilmailun viesti- ja johtamisjärjestelmäaloista kiinnostuneiden yhdistys.

Killan perinnejoukko-osastoja ovat Ilmavoimien Viestikoulu (nykyisin Ilmasotakoulu) ja Ilmavoimien Viestitekniikkalaitos.

Mitä sinä saat

Saat oikeuden osallistua killan kokouksiin ja muihin killan tilaisuuksiin.
Kiltakokouksissa ja mahdollisena killan toimihenkilönä voit vaikuttaa asioihin,
voit kiltatoiminnan kautta pitää yhteyttä entisiin palvelustovereihisi, luoda uusia tuttavuuksia ja tutustua ja osallistua muiden ilmavoimien kiltojen ja ilmasiltojen tarjoamiin tutustumiskäynteihin, retkiin ja tapahtumiin.
Saat kotiisi Pilven Veikko-lehden kahdesti vuodessa MPKL:n Maanpuolustaja-lehden lisäksi. Monipuolinen ja korkeatasoinen julkaisu sisältää ilmavoimien ja ilmavoimien kiltojen sekä ajankohtaisia että perinteisiin liittyviä asioita.
Jäsenkirjeet kertovat kokouksista, retkistä ja kiltatoiminnan tärkeistä tapahtumista vuoden aikana.

Mitä odotamme sinulta

Kiltatoiminta ei perustu sotilas- eikä siviiliarvojen varaan. Kiltatoiminta on epäpoliittista.

Ilmavoimien Viestikilta ry kuuluu Ilmavoimien kiltaliitto ry:n, joka on jäsenenä Maanpuolustuskiltojen liitto ry:ssä.

Kaikki ilmavoimien viestialan yksiköissä ja siviili-ilmailun vastaavissa tehtävissä palvelevat tai palvelleet henkilöt voivat hakeutua killan jäseniksi saamastaan koulutuksesta tai tehtävästä riippumatta. Ilmavoimien valmius- tai kansalaisen turvakurssit ovat hyviä koulutustilaisuuksia, joiden pohjalta voi hakeutua kiltatoimintaan.

Killan sääntöjen mukaan jäseneksi hakeutuvan tulee olla hyvämaineinen ja hyväksyä killan tarkoitus. Jäsenet hyväksyy killan hallitus. Killassa on n. 450 jäsentä.

Toimintamme

Toiminta

Sotilastaidot

Koulutus

Kehittyminen reservissä

Tukiprojektit

Yhteisö & yhteystiedot

Postiosoite:
Bredantie 12 J
02700 Kauniainen

Killan sähköposti: tiedustelut(at)ilmavoimienviestikilta.fi

Puheenjohtaja
Tapio Haapamäki
Ilmavoimien Varikko PL 69
33541 TAMPERE
p. 0299 573401

IVKpuheenjohtaja(a)gmail.com
tapiohaapamaki(a)gmail.com

kuvia

Tule mukaan kiltatoimintaan!

Liity jäseneksi. Löydät meidät myös somesta.