Varsinais-Suomen Reserviläisampujien Kilta ry

Löydät killan kotisivut tästä.

Yhteystiedot

Killan pj.
Mikko Uusitalo
mikko(ät)hylsy.net

Sihteeri
Tino Niemi
hallitus(ät)vsrk.fi

Jäsenasiat
Maarit Ketonen
maarit.kaarina(ät)gmail.com

Mitä sinä saat

Jäseneksi voi hakea toiminnallisia ampumalajeja harrastava tai niistä kiinnostunut henkilö.  Alaikäisiltä vaaditaan huoltajan suostumus. Lisätietoja jäsenasioista antaa maarit.kaarina(ät)gmail.com

Kiltaan kuuluvalla on oikeus hankkia maksullinen Reserviläisliiton ampumaturva-vakuutus ja siten vakuutettuna voi osallistua kilpailuihin. Reserviläisliittoon ei tarvitse kuulua. SAL:n lajeja harrastavat eivät tarvitse erikseen Res-vakuutusta. Heille riittää SAL:n kilpailulisenssi ja siihen kytketty urheiluvakuutus.

Jäsenetuuteen kuuluu jäsenyys, Suomen viranomaisten hyväksymässä ampumaseurassa ja 04.12.2013 lähtien kansainvälisen IDPA-liiton hyväksymässä jäsenseurassa. Näiden lisäksi jäsen saa muutaman kerran vuodessa ilmestyvän maanpuolustajalehden.

Mitä odotamme sinulta

  1. Osallistumalla ResUl:n, SAL:n ja muiden ampumalajiliittojen, sekä näiden alaisten jäsenyhdistysten ja ampumaseurojen järjestämiin kilpailuihin, ampumakilpailuihin ja tapahtumiin.
     
  2. Osallistumalla ampumatapahtumien ja ampumakilpailujen järjestämiseen, joko järjestävänä tai muuten osallistuvana osapuolena, kuten esimerkiksi SRA-tuomaritoiminta, SRA-toimitsijatoiminta, yli seura-, yhdistys-, järjestö- tai liitto rajojen tapahtuva veljesapu kilpailujen ja tapahtumien järjestämiseksi.
     
  3. Järjestämällä maanpuolustusta tukevia koulutustilaisuuksia ja tapahtumia, niin yhdistyksen omille jäsenille, kuin myös yhdistyksen ulkopuolisille henkilöille korvausta vastaan, joka määritellään tapauskohtaisesti tilaisuudesta tai tapahtumasta riippuen
     
  4. Kouluttamalla jäseniään ja tukemalla jäsenten kilpailutoimintaa tapauskohtaisesti, sekä erikseen sovittavilla tavoilla mahdollisuuksien mukaan.

Toimintamme

Toiminta

Sotilastaidot

Koulutus

Kehittyminen reservissä

Tukiprojektit

Yhteisö

kuvia

Tule mukaan kiltatoimintaan!

Liity jäseneksi. Löydät meidät myös somesta.