BEAR-15 Tactical

Yhdistyksemme synty lähti ajatuksesta koota saman katon alle aktiivisia ja puuhakkaita SRA- ja IDPA- ampujia Pohjois-Kymenlaakson seudulta ja lähialueilta. Aikaisemmin olimme hajaantuneet useisiin reserviläisyhdistyksiin, joko yksittäin tai muutaman aktiivisen porukoissa. Nyt yhtenä joukkona pystymme paremmin hankkimaan toiminnallisissa ampumalajeissa tarvittavia materiaaleja, sopimaan ratavarauksia sekä järjestämään harjoitus- ja kilpailutapahtumia.

Pääpaino killan toiminnalla on SRA- sekä IDPA- ammunta, niiden harjoittelu ja kilpailuiden järjestäminen. Pääasiallinen harjoittelupaikkamme on Utin Jääkärirykmentin hallinnoima Tyrrin ampumakeskus. Teemme yhteistyötä Kymenlaakson reserviläispiirin yhdistysten sekä Inkeroisten Ampujien IDPA- ampujien kanssa.
Vuonna 2023 suunnitelmissa on kolme SRA- piirinmestaruus osakilpailua, pari pienempää kilpailua sekä IDPA- kilpailuiden järjestäminen.
Vuoden 2022 puolella järjestettiin Snow Bear I ja alkuvuonna Snow Bear II- toiminnallista ammuntaa tapahtumat (kuvat ohessa).
Vapaaehtoiseen maanpuolustukseen liittyvät tapahtumat ja koulutukset ovat mahdollisia.

Tulevaisuudessa toivomme pystyvämme tarjoamaan toiminnallisista ammuntalajeista kiinnostuneille mukavaa toimintaa ja harrastusmahdollisuuksia ympäri vuoden. Tätä varten olemme hankkimassa Tyrrin ampuma-alueelle varastokonttia jossa voimme säilyttää harjoitteluun ja kilpailuiden rakentamiseen tarvittavia oheismateriaaleja.

Jäseneksemme voi hakea ampumaurheilusta tai vapaaehtoisesta maanpuolustuksesta kiinnostunut varusmiespalveluksen suorittanut Suomen kansalainen. Mikäli ampumaurheilu tausta vaatii varmentamista tai on vähäinen, voidaan hyväksyä koejäseneksi. Hallitus käsittelee hakemukset tapauskohtaisesti.

Vuoden 2023 hallituskokoonpano
Puheenjohtaja: Mika Färlin, Vihuritie 14-18 as 8 47400 Kausala, GSM: 0400 693975,

Varapuheenjohtaja / taloudenhoitaja: Matias Lehtinen, Niemeläntie 150 47610 Kymentaka, GSM: 050 9175526,

Sihteeri: Lauri Sironen, Rinnetie 24 A 5 45610 Koria, GSM: 040 7582439,

Takaisin jäsenyhteisölistaukseen